Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2010 15:12 - Причини да гледаш порно
Автор: sisko871 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1499 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Причини да гледаш порно

image

Хиляди са, знаем! Но все пак има някои толкова базови, че просто плачат като Миро на песен наColdplay да бъдат събрани на едно място!
 

Чеки(я) малко

Ръкоблудство, онанизъм, мастурбация, чекия, злобарка – всичко това, благодарение на якото клипче/филмче! Размазваш се пред дивана и действаш. И това след като цял ден си гледал меганадървен късата пола на колежката от съседния отдел (или просто си си спомянл някоя съученичка). Кеф!
 

Скука

Филм или порно? Това е риторичен въпрос! Тъп американски екшън, на който ще се натъпчеш с най-вредната храна от хладилника ИЛИ 1-2-3 лъскания на яко порно и чак после тъпчене и т.н.? Порното трябва да бъде обявено за най-успешният скукоубиец (дори и да не си удариш една набързо)!
 

Напрежение

Цял ден си се карал с шефа ти, оная тъпа шматка те е изпреварила супер п*ткенски на светофара, баба ти ти се е обадила и ти е дрънкала глупости половин час, а за капак отборът ти е паднал с хетрик! Едно порно ще оправи нещата – ако попаднеш на тройка с 2 жени или пък на лесбо-букаке, стресът ще избяга от теб като Краси Аврамов от неразбиращите го българи.
 

image

Твойта е свалила

... и ти просто няма как да не се възползваш от намалението! Така че дори да те завари да се пулиш разлигавен пред монитора, винаги можеш да излезеш с култовото оправдание „Ама, коте, аз само исках да разбера кое те е развълнувало!“.
 

Случайно

Ти си примерен млад джентълмен, но онези простаци от компанията ти са изпратили на всички по мейла линк с нещо, което ти, културният и чист като моминска сълза мишок, не можеш да наречеш по друг начин освен „Бааахти якото порно, копеле, оная да я видиш как духааа!“.
 

image

Загрявка

Това само в случай, че пичката, която ще клатиш иска да подгрее така. Гледай само да не се увлечете в гледането, "щото все пак не Слейър са черешката на вечерната торта, а Металика (ако ще годиш на Сонисфиър, трябва да си зацепил, че клатенето > порнозяпането).
 

Сензация

Андреа пак показва цицории, Яна се разкрачва хубаво, братовчедка им Ганка си чеша дупето, а най-добрата им приятелка, позна, е в чужд сайт за елитни проститутки! Трябва да се гледа, просто трябва!
 

Да й го върнеш

Знаем, че жените са кучки, спокойно. Поне тези, които не ти пускат. Знаем и че се кефиш на точно тия яки кучки! В случай, че твойта е решила леко да те попрее*е, винаги можеш да й го върнеш с Джена, Тера, Ариа и всички останали! Ти печелиш, наш човек!

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1356002
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031