Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2010 00:21 - Адреналинката Яна: Чакам още порноклипчета
Автор: sisko871 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4556 Коментари: 1 Гласове:
2



  Адреналинката Яна: Чакам още порноклипчета   image
 

Възможно е да бъдат пуснати и други порноклипчета с мое участие, но това не ме вълнува. Това призна вчера главната “актриса” в най-горещото видео от интернет - бившата адреналинка Яна Христова. Кадрите, в които прави секс с бивше гадже, бяха разпространени преди дни и бързо върнаха любопитството на хората към сексапилната блондинка.

Бившите й колеги от “Господари на ефира” оцениха заформилия се скандал, като й връчиха “Златен скункс”. Яна прие “миризливата статуетка” с усмивка, издадоха от екипа вчера.

Пред “Труд” самата тя обяви: Не се чувствам виновна. Виновен трябва да е този нискоморален човек, публикувал подобен клип с майката на своя син в интернет.

Не съм привърженик на този вид реклама, отговори хубавицата на въпрос на “Труд” дали това не е начин да привлече вниманието към себе си. Факт е обаче, че вчера тягостува и в Би Ти Ви, и в Нова тв, а и през целия ден не спираше да дава интервюта. И така разнообрази майчинството си, тъй като в момента се грижи за 10-месечния си син Емил.

Клипчето е правено преди 5 години, обясни Яна. Освен нея и бившият й приятел за XXL кадрите знаел и нейният бивш годеник Ивайло. Яна и тогавашното й гадже изтрили записа. Неотдавна обаче бащата на детето й казал, че притежава клипчето и смята да го разпространи, според собствените й думи. Още на 4 февруари пред списание “Хай клуб” Яна показа и медицински документ, че е била пребита от Ивайло, преди да го напусне.

“Труд” реши да провери дали другите бивши и настоящи адреналинки се страхуват от подобни “видеокомпромати”.

Аз съм много консервативна и никога не съм снимала любовните си преживявания с камера, коментира бившата й партньорка в “Господари на ефира” Жана. Но и не очаквам някой да ми отмъщава така, категорична беше брюнетката, която в момента “работи върху себе си”. От време на време Жана представя програмата на другите телевизии в канала “Тв гайд”.

Подобни “консерви” се оказаха и настоящите адреналинки Веси и Ваня. И двете бяха категорични пред “Труд”, че не са любителки на секса пред камера.

Не съм си правила порноклип, нито възнамерявам да го правя, отсече Ваня. Лоша реклама обаче няма, добави тя. Русата адреналинка познавала съвсем бегло предшественичката си Яна и не пожела да коментира скандала.

Всеки може да е правил щуротии като по-млад, аз обаче не се притеснявам, допълни колежката й Веси



Тагове:   още,   Яна,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - voq
19.02.2010 19:03
Освен притежаването на талант,Яна се проявява,като истинска професионалистка.......
http://www.tube8.com/amateur/adrenalinka-qna/223785/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1360197
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930