Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2010 10:35 - Иванина, Милла, Елина – първите поп-фолк звезди на Ники Китаеца!
Автор: sisko871 Категория: Музика   
Прочетен: 1466 Коментари: 0 Гласове:
0



  Иванина, Милла, Елина – първите поп-фолк звезди на Ники Китаеца!  

image

Ники Китаеца представи три певици

 

 

Компанията на Китаеца „Real Enterprises”вече започва да показва продуктите си.

Началните три песни на първите три изпълнителки на компанията прозвучаха вчера за първи път в ефира на радио „Сигнал плюс”.

„Дълго време се подготвяхме, за да покажем нещо наистина различно и стойностно” – коментира Китаеца факта, че компанията съществува от почти година и едва сега съумя да пусне първите си песни.

Трите дами са Иванина, Милла и Елина.

Иванина е вече позната на феновете на поп-фолка. Тя беше в друга компания с псевдонима Ванина. Песента й „Зарежете любовта” я наложи на поп-фолк небосклона, но сега Иванина е доволна да работи с новия си продуцент.

„Real Enterprises” е фирмата, която е зад мен, подкрепя ме и работи със страхотен екип от текстописци и композитори, които ще направят нови хитове за нас” – смята Иванина.

Тя се занимава с музика от 5-годишна и от тогава чака звездния си миг. Новата й песен „Мълния” е сериозна заявка.

image

Другата изпълнителка на „Real Enterprises”  е Милла. Тя е от Бургас и никога не се е занимавала професионално с музика, но е амбицирана да пробие с глас и миловидност.

„Благодарна съм на Ники, че повярва в мен и ми даде шанс” – коментира притеснителнатаМилла. Нейната песен се казва „Без причина” – тя е на Драганински, едно име, известно в поп-фолк средите и достатъчна причина, за да чуем и оценим песента.

image

Елина е третата изпълнителка на Китаеца. Както казва Ники „Тя има всичко необходимо за една фолк певица – глас и подходяща визия”.

Елина се казва Елизабет, от 2 години ходи на уроци по пеене и обожава баладите. Първата й песен „Фалшиви роли” не е балада, но е с хитово звучене и е надеждата на Елина за подобаваща оценка на зрителите.

Остава да чакаме следващите изпълнители на компанията на Китаеца, които ще станат известни на 18-и февруари. Тогава в столичното заведение „Версай” „Real Enterprises” ще представи готовите си изпълнители с новите им песни.

Така 2010 ще е важна година за Ники Китаеца, който очаква бебе в началото на февруари и се надява да представя качествени изпълнители като продуцент.



Тагове:   Ники,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1357714
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930