Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2010 22:58 - Нови разкрития за смъртта на Майкъл Джексън
Автор: sisko871 Категория: Музика   
Прочетен: 989 Коментари: 0 Гласове:
1



  Нови разкрития за смъртта на Майкъл Джексън image

Нови разкрития от два различни източника за последните мигове от живота на Майкъл Джексън хвърлят още повече сянката на подозрението върху личния лекар на Краля на попа, доктор Конрад Мъри. Той е обвинен засега в непредумишлено убийство на певеца, но новите разкрития показват, че той е действал доста странно в момента, когато е трябвало да се опита да съживи богатия си пациент.

Според документи, с които се е сдобила агенция Асошиейтед прес, доктор Мъри се е забавил с оказването на първа помощ на Джако и е закъснял с обаждането си на Бърза помощ, за да има време да събере от стаята на певеца лекарства, които му е предписал неправомерно. Това е разказал пред следователите Алберто Алварес, главен снабдител на Краля на попа, съобщава АП.

От разказите на служителя на Джако става ясно, че на 25 юни той е влязал в стаята на работодателя си и го е видял да лежи неподвижен на леглото си, а към крака му е имало привързана система за венозно вливане на лекарства. Устата на Джако била широко отворена, очите също и той изобщо не давал признаци на живот. Около него се суетял доктор Мъри. В даден момент лекарят започнал да прави дишане уста в уста на певеца, докато Алберто Алварес се опитал да направи сърдечен масаж и да възстанови сърдечния ритъм на Джако.

Точно тогава в спалнята на Краля на попа влезли двете му по-големи деца - Принс Майкъл и Парис. При вида на зловещата гледка те се разплакали и се наложило да бъде повикана бавачката им, за да ги отведе. Жената извела децата извън къщата и ги настанила в една от колите на Джако.

От разказа на главния снабдител на Краля на попа става също така ясно, че когато Джако бил обявен за мъртъв в болницата, в която бил откаран, доктор Мъри се втурнал към дома на певеца с думите, че трябвало да побърза да прибере оттам някакъв чудодеен крем, за който никой на света не бивало да научава.

Адвокатът на доктор Конрад Мъри - Ед Чертоф, обаче отхвърли твърденията на Алварес, че клиентът му се е опитал да укрие някакви лекарства от разследващите. Той припомни, че Алварес е бил разпитван два пъти досега и че всеки път версията му е била различна.

Същевременно британският в. "Дейли телеграф" съобщава, че доктор Мъри не е казал на екипа на Бърза помощ, че е предписал на клиента си силния анестетик пропофол, който обикновено се дава преди операции.

Британското издание се позовава на публикуван във в. "Нюз ъв дъ уърлд" протокол за действията на екипа на Бърза помощ в дома на Джако. От протокола става ясно, че когато лекарите пристигнали в дома на певеца, сърцето му вече било спряло. Те се опитали да го съживят, а доктор Мъри настоял той да бъде откаран в болница.

Лекарите направили два опита в дома на Джако да възстановят сърдечния ритъм. В линейката последвали още три безуспешни опита.

Когато лекарите пристигнали в дома на певеца, доктор Мъри сам правел сърдечен масаж, а към левия крак на Джако имало привързана система за интравенозво вливане на лекарства. Джако нямал нито кръвно налягане, нито пулс, а зениците му били разширени, пише още в протокола.

Лекарите два пъти използвали лекарствата епинефрин и атропин, за да накарат сърцето на певеца да заработи отново, се посочва в протокола.

Когато попитали доктор Мъри какви лекарства е приел Кралят на попа непосредствено преди кризата, лекарят споменал само за сънотворното лоразепан, но не казал нищо за пропофол.

Впоследствие съдебният лекар на Лос Анджелис, извършил аутопсията на Краля на попа, посочи пропофола като причина за смъртта на певеца, припомня в. "Дейли телеграф".



Тагове:   Майкъл,   нови,   смъртта,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1360252
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930