Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2010 18:00 - И мъжете могат да симулират оргазъм
Автор: sisko871 Категория: Спорт   
Прочетен: 930 Коментари: 0 Гласове:
0



  И мъжете могат да симулират оргазъм
image

Когато говорим за фалшиви оргазми, веднага наум ни идва това, което ТЯ прави за да остане неговото его, либидо и настроение високо. Е, познайте какво: мъжете също могат да симулират.

Защо, по дяволите, един мъж трябва да симулира оргазъм?, ще се запитате веднага вие. Обикновено, когато една жена симулира оргазъм, е защото мъжът, с който е, не я задоволява както трябва и тя не иска да нарани егото му. Някои мъже го правят по същата причина. Ако щете вярвайте, но слабото представяне в леглото понякога действа на жените много по-обезкуражаващо, отколкото на мъжете.

Това е така, защото схващането, че мъжете свършват винаги, по всяко време и независимо от обстоятелствата, е доста широко разпространено. Разбира се, това не е вярно. Така че, всеки мъж трябва да знае как се симулира оргазъм, само за всеки случай.

Необходимите условия за успешен фалшив оргазъм

За да заблудите своята партньорка успешно, най-важното условие е да сте с кондом. Е, може и да стане без, но става много по-сложно (по разбираеми причини).

Не преигравайте

Преиграването ще убие представлението. Трябва да направите всичко, за да изпълните задачата добре, но все пак не излизайте от границите на нормалното поведение – всякакви прекомерни стонове, викове и движения са подозрителни – рискувате да бъдете разкрити и да станете причина за нечия депресия.

Не го правете, когато сте лице-в-лице

Мисионерската поза не е най-подходяща за мамене. Всички правят своя типична „оргазъм – физиономия“; трудно е да изиграете своята собствена. Все пак вие никога не сте я виждали, а партньорката я познава много добре.

Играйте докрай

Това, което правите обикновено след оргазъм, трябва да бъде това, която би трябвало да направите след вашия фалшив такъв. Ако обикновено се обръщате и заспивате – е, направете го. Ако не сте от „гушкащия след това“ тип, не започвайте да се умилквате, защото ще събудите съмнение.

Ако обаче обичате да я гушкате след секс, направете го с най-голямата си нежност, дори и да сте прекалено изтощен за да помръднете. И все пак, истинското си е най-хубаво, нали?



Тагове:   Могат,   мъжете,   оргазъм,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1355337
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031