Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2010 21:10 - Как да спечелиш мъжа на мечтите си?
Автор: sisko871 Категория: Тя и той   
Прочетен: 3216 Коментари: 0 Гласове:
0



 
Как да спечелиш мъжа на мечтите си? image

Запомнете едно просто нещо: мъжете са като децата в училище – винаги имат нужда от малко почивка. Така че нека поговорим за начините за промяна на поведението ви, нали не искате да останете поредната мимолетна връзка за него?

image 

В живота съществуват редица индивидуални стратегии за „правилно поведение”, но ние ще се фокусираме само на някои от тях:

• Накарайте го да разбере, че с вас ще се чувства толкова добре, колкото с никоя друга. Отворете очите му за факта, че вие сте любящ, обгрижващ и отдаден на връзката си човек. И не толкова да вярва, че сте добра жена, а че сте наистина незаменима!

• Трябва да можете да се владеете. Никога не си позволявайте да ви обхваща истерия или да му правите сцени, това е признак за липса на вътрешна балансираност. Бъдете спокойна, за да сте подготвена с мъдра реплика всеки път, когато се получи някакво разминаване помежду ви.

• Повечето жени са пристрастени към дългите, изпълнени с драма, монолози. Можем да стоим с часове, изтъквайки едни и същи аргументи. Това често изнервя мъжете - бъдете сигурни, че след второто изречение те отдавна са се отказали да ви слушат. Ако искате той да ви приема на сериозно – научете се да формулирате исканията си кратко и ясно.

• Опитайте неговия начин на живот, за да го опознаете по-добре. Така не само ще се сближите, но и ще разширите светогледа си.

• Бъдете различни! Можете да бъдете блага и мила и в същото време горда и недосегаема. Това са тънкости, които се учат с повече практика. Вземете инициативата във ваши ръце, изненадвайте партньора си по-често. Изучили сте неговите слабости до най-малката подробност, така че използвайте това силно оръжие.

• Не му звънете по пет пъти на ден. Много е трудно да поддържате една връзка, когато единият упражнява постоянен натиск върху другия. Не бъдете властна и оставайте човека до вас да се наслаждава на свободните си минути. Понякога човек има нужда да бъде сам със себе си

• Не се опитвайте да го променяте. Ако едно нещо ви дразни в самото начало на връзката ви – то ще ви дразни до края й. Една връзка има смисъл само тогава, когато сте с човека, заради това, което е, а не заради това, което вие искате да бъде.

• Проявявайте повече разбиране към работата и натовареното му ежедневие. Старайте се да провокирате разговор, в който да сподели грижите и проблемите си. Първоначално той ще бъде лаконичен, но постепенно ще се отпусне и ще види във ваше лице най-добрия приятел.

• Постарайте се да установите приятелски отношения със семейството и приятелите му. Това понякога изисква големи усилия, постигането му ще го накара да се гордее с вас.




Тагове:   драма,   път,   как,   поведение,   мъжа,   мечтите,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1360109
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930