Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2010 22:51 - НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИТЕ МЕСТА ЗА СВАТБИ ПО СВЕТА
Автор: sisko871 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1522 Коментари: 0 Гласове:
0



  НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИТЕ МЕСТА ЗА СВАТБИ ПО СВЕТА

imageOne&Only Palmilla в мексиканския град Сан Хосе дел Кабо е чудесен екзотичен избор за сватбено тържество.
Предлагат се две опции за церемонията: в параклис, от който се открива невероятна гледка към океана, или на самия плаж на Калифорнийския залив, който местните наричат „Морето на Кортез„. И двата пакета са с четири нощувки и закуски, изумителни SPA пакети, романтични вечери на брега, церемония на испански език, един ден в частен залив с пълно обслужване, оигурен транспорт с Hummer H2, подарък при заминаване.
Цените на пакетите започвато от $5800 в зависимост от сезона.

imageDromoland Castle e един от най извстните хотели в Ирландия и е сред най-предпочитаните от младоженците. През 2008 г. в него бе създаден идеалният апартамент за новобрачни двойки, с площ над 400 кв.м., собствена отделна градина, камина, огромна вана и много други глезотии и удобства. За влюбените, предпочели да се врекат във вечна вярност на това уникално красиво и изпълнено със спокойствие място, е предвиден специален превоз, като може да се избира между каляска с конски впряг и Ролс Ройс, който е бил собственост на сър Лорънс Оливие. Замъкът е построен през XVI век, а интериора е като изваден от роман на Джейн Остин. И все пак посетителите не остават с впечатлението, че са се върнали повече от век назад във времето, на територията на хотела може да поиграят голф или да разпуснат в ултра модерния SPA център. Гастрономически Dromland Castle се придържа към традициите в кралството. Следобедния чай се пие в салона за рисуване, а вечерята е от задължителните шест ястия.
Цените за двойна стая започват от около 1000 евро, но за младоженци и техните гости има специални отстъпки.

imageGrand Hyatt Tokyo (Япония), е друго предпочитано място за бракосъчетания. Параклисът в хотела побира над сто души и е висок над 15 метра. Освен с архитектура и удобства, хотелът впечатлява със свадбеното си меню, изобилстващо от плодове и екзотични ястия, характерни за източната кухня, приготвени в специални фурни, работещи само с дъбово дърво. Басейнът на хотела е от разкошен червен гранит. Като бонус към сватбеното тържество домакините канят новобрачните двойки безплатно да отпразнувт първата годишнина от съвместния си живот в техния комплекс.
Хотелът се намира в Roppongi, известен по цял свят като токийския център за бизнес, търговия и забвления.
Цените започват от $475 за стая.

imageМястото, отличавощо се не само с романтика, но и с мистика, е Pousada De Nossa Senhora De Assuncao. Това е манастир превърнат в прекрасен хотел на около два часа път от Лисабон – столицата на Португалия, в долината на Ариолос – град световно известен с килимите си. Хармонична комбинация от традиционната и модерна концепция на португалската архитектура, адаптирана към съвременните разбирания за комфорт. Разполага с плувен и дестки външни басейни, тенис корт. Друга причина хиляди младоженци да изберат това място за бракосъчетанието си е прелестният средновековен параклис, чийто купол е изработен от уникална синя мозайка.
Цените започват от 180 евро за стая.



Тагове:   места,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1357653
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930