Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2010 18:17 - iznevqra
Автор: sisko871 Категория: Тя и той   
Прочетен: 471 Коментари: 0 Гласове:
0



  Изкушена от друг На всички жени се е случвало да бъдат изкушени от  друг мъж. Дали умишлено или несъзнателно, желанието се прокрадва в главата ти и си поставяш диагноза – изкушена.

image

Понякога се изправяме пред дилема, подобна на прословутото „To be or not to be“. Дали да се отдадем на изкушението или да го забравим в мига, в който сме го пожелали. По-смелите и по-изкушените, вероятно ще заложат на опцията да се отдадат на изкушението, за да се отърват от него. Това обаче не е безобидно като яденето на сладолед и не се знае дали един път ще ни стигне.

За „другия“ сме говорели много и добре знаем колко различни превъплъщения може да има. Той може да е колега, съсед, виртуален познат, с който дори не сме се срещали, случаен странник, дори близък приятел. Той може да е навсякъде, но в негово лице намираме отдушник, нещо различно и предизвикателно, което не знаем до какво ще доведе. Преди всичко ще ни дари с много емоции.  Вълнението от флирта може да ни заслепи до степен да не различаваме дали си струва риска да се отдадем на изкушението. Знаем, че искаме, но не знаем как да го реализираме. 
image
Ако си в тази ситуация, е важно дали твоят изкусител те преследва и прави всичко, за да те спечели или сама си се забъркала в тази емоционална каша. Ако той те обгръща с внимание и се старае да те спечели, тогава е доста по-трудно да се измъкнеш. Как да избягаш от изкушението, щом то те преследва настоятелно? Когато сама си го търсиш и често си като танцьорка на танго (две напред, една назад), тогава всичко зависи от теб. Разбира се, той няма да се дръпне, ако му предложиш необвързващ секс, но трябва да си отговориш - това ли искаш? 

Често изкушенията, пред които се изправяме, са толкова сладки, защото са само в мислите ни. Мечтаем да сме за един миг със забранен мъж и рисуваме красиви сцени в главите си какво би могло да бъде. Повечето от нас обаче не желаят реалното продължение, а предпочитат да се наслаждават на изкусителя си от разстояние.Дали ще е толкова перфектен и идеален, колкото в представите ни? Едва ли - той ще стане най-обикновен любовник. А ние най-обикновени изневеряващи жени. Тривиално.
                                                
Обикновено се изкушаваме от мъже, които притежават качества, които липсват на постоянния ни партньор. Ако куца сексът в сериозната ти връзка, тогава се изкушаваш от мъже, които излъчват сексапил и си убедена, че ще те задоволят сексуално. Ако се чувстваш неразбрана и нямате допирни интереси с любимия, тогава откриваш сродна душа в лицето на емоционален мъж, който има същите като твоите интереси. 

Съществуват и този сорт жени, които винаги трябва да се чувстват изкушени от някого.
Те сменят обектите на изкушението си, но не и начина, по който ги възприемат и чувствата, които изпитват. Сериозната връзка се оказва тясна за тях и те имат непрестанна нужда да въздишат по външен обект, независимо дали предприемат нещо или не.
                                      image
Хората сме устроени така, че винаги се стремим към това, което ни липсва. Когато сме изкушени от някого, може да ни липсва дори само разнообразие и да го откриваме в пеперудите, които потрепват, когато видим другия. Всяка жена сама може да прецени до къде може да стигне, когато е изкушена от друг мъж. Макар и очевидно погрешно, отдаването на изкушението, може да ни помогне да забравим човека много по-бързо. Дългите мечти и фантазии по някого може да ни докарат до степен да се влюбим в него, без да усетим. Това ще наруши връзката с партньора много повече, отколкото еднократна сексуална изневяра.
                                      
Да си изкушена от друг мъж не е грешка.Случва се на всички. Лошо става, когато изневериш. Много по-несправедливо е обаче да криеш естествените си желания пред самата себе си. Нивото ти на отговорност и силата на угризенията са това, което ще ти помогне да решиш дали си струва да се отдадеш на изкушението. Не драматизирай, а анализирай живота. Не си струва да изпускаме интересните възможности, само защото знаем, че не е редно. В лицето на изкусителя може да се крие сериозна грешка, но и любовта на живота ти. Огледай се дали това, което ти липсва в сериозната връзка, е толкова съществено, че да те подтикне към изневяра. Помисли какво би загубила, ако се отдадеш на моментно изкушение. И най-вече – струва ли си жертвата този, заради когото ще изпаднеш в грях?

Проблемът е в теб, когато се чувстваш изкушена твърде често и винаги от различни мъже. При останалите случаи изкусителят ти е бил търсен, макар и случайно срещнат и желан, макар че сама си го забраняваш. Толкова е сладко да си изкушена!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1357611
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930