Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2010 18:50 - Сексът и алкохолът
Автор: sisko871 Категория: Тя и той   
Прочетен: 708 Коментари: 0 Гласове:
0



  Сексът и алкохолът Позната ли ви е сентенцията: „Алкохол в малки дози и секс в различни пози!“ Връзката между секса и алкохола е отдавна доказана. Малко количество алкохол е достатъчно, за да събуди желанието ви за секс.
image
Любовното опиянение не винаги стига, за да бъде сексът хубав и незабравим. Помислите обаче за опиянението и в буквалния смисъл на думата. Една чашка алкохол ще ви отпусне, ще ви освободи от задръжките, напрежението и стреса и ще разнообрази и направи секса с половинката ви по-вълнуващ. 

Консумирането на алкохол преди секс се е превърнало в сексуален навик и традиция за голям процент двойки.  Изпиването на чаша червено вино или пенливо шампанско си е истински любовен ритуал, съчетан с много ласки, целувки, влюбени погледи и впоследствие страстен секс. Ако искате да изпитате нещо непознато и ново в леглото, посегнете към чашката. И умната обаче! В малки количества алкохолните питиета ще провокират порочното ви поведение в леглото. Можете успешно да удължите и времето, в което правите секс, тъй като алкохолът в малки дози предотвратява преждевременната еякулация. 

imageАко, когато сте трезви, изпитвате срам, чувствате се неудобно без дрехи и нямате достатъчно самочувствие, за да се впуснете в една бурна нощ, то под влияние на алкохола ще сте готови за всякакви перверзни авантюри в леглото. 

Сексът в нетрезво състояние може да бъде и нож с две остриета. Прекаленото количество алкохол не е предпоставка за невероятен секс и може да превърне вечерта в лош спомен. Повишеното желание за интимност, вследствие консумацията на алкохол, не винаги означава по-големи сексуални възможности. Почитателите на чашката не е изключено и въобще да не стигнат до секс, тъй като завишеното количество алкохол може да е причината и за липсата на ерекция.  Ако след „по едно за отскок(в сексуалния ви живот)“ се излъжете да си налеете още няколко чашки, това ще доведе до пълен спад в леглото във всяко едно отношение. Злоупотребата с алкохол се отразява негативно в сексуално отношение и на жените. Големите дози алкохолни питиета водят до по-ниска чувствителност и евентуално по-намалено вагинално овлажняване, което може и да ви лиши от така мечтания оргазъм. Колкото повече пиете, толкова повече нервни центрове, отговарящи за сексуалната възбуда, дезактивирате. 

В следствие на пиянска нощ може и много да съжалявате. Под въздействието на алкохола може да се осъзнаете в доста неудобна ситуация като да се събудите на сутринта в чуждо легло например. Колкото и на недостъпна да се правите пред мъжете след малко алкохол не е изключено да се превърнете в истинска  
мръсница за една нощ .
 
След злоупотребата с алкохол, особено, когато говорим и за двамата партньори, сексът се превръща в поредица от механични движения. Не е изключено алкохолът да е и подбудата за егоистичното държание на мъжете в сексуалният акт. Нищо чудно, ако половинката ви въобще забрави за вашия оргазъм и се грижи единствено за собственото си сексуално задоволяване.

Основната идея на алкохола е да реализирате сексуалните си фантазии и особено тези, които се стеснявате дори да споменете. За предпочитане е обаче, не само да се ограничите с малки дози алкохолни питиета, но и да не изпивате всичко на екс в желанието си да преминете по-бързо към същината на нещата – секса. 

Алкохолът в умерени дози е и разковничето не само на добрия секс, но и на добрата свалка. Флиртът винаги се е получвал по-добре след една чашка алкохол. Именно чашката алкохол подтиква по-стеснителните да заговорят обекта на желанията им. След малко алкохол жените пък стават доста по-отворени за нови запознанства... а и кой знае, може би и за една страстна нощ.

Едно от най-предпочитаните алкохолни питиета преди секс е разбира се червеното вино. Една чаша вино със сигурност ще разгорещи страстите. Виното е елексирът на любовта познат още от древните елини и римляните. Този безспорен афродизиак е бил повод за немалко оргии и вакханалии.
image
За да бъде полезно действието на алкохола, е важно да се придържате към правилото: „Всичко да е с мярка!“ Ако го следвате не се съмнявайте, че ще извлечете само полза и ще избегнете вредата и негативното действие на алкохола върху секса. Важно е само да намерите точното  количеството алкохол, което ще ви осигури готовност за доза сексуални подвизи.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1355933
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031