Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2010 22:30 - Интервю с извънземно
Автор: sisko871 Категория: История   
Прочетен: 1358 Коментари: 0 Гласове:
1



  Интервю с извънземно image

Кадър от лентата “Интервю с извънземно”. 

image

В края на двуминутното филмче се вижда как на ЕБЕ му става лошо и медицински екип влиза в стаята, за да му помогне. 

image

В средата на 90-те години кадрите на Виктор се превръщат в тема номер 1 за медиите в САЩ.

 

 

Мистериозен служител от Зона 51 с прякор Виктор предоставя на обществеността записа през 1996 г.

След като преди време ви разказахме за лентата “Аутопсията на извънземно”, днес ще ви запознаем със съдбата и на още един фундаментален филм, който претендира да бъде най-сериозното доказателство за съществуването на извънземни. Също като “Аутопсията” записът, озаглавен “Интервю с извънземно”, предизвиква цяла вълна от спорове между уфолози и експерти относно неговата идентичност.

“Рокет Пикчърс”

На 26 юли, петък, 1996 г. в офиса на “Рокет Пикчърс” – една от най-големите видеокъщи в САЩ, се получава странно обаждане. Мъж, който назовава себе си Виктор, споделя, че притежава кратък запис, на който се вижда как едно извънземно е “интервюирано” от човек. Въпреки че историята звучи странно, а твърдението на Виктор граничи с фантастиката, президентът на “Рокет Пикчърс” Том Колман все пак решава да проведе разговор с мистериозния мъж. “Първата ми мисъл беше, че човекът насреща е луд, спомня си съдбовния ден Колман. – Но още с първите думи, които разменихме, разбрах, че той е сериозен. Въпреки това му казах, че цялата история за видеокасета, на която е заснето извънземно, държано във военна база на територията на щата Невада ми звучи прекалено откачено и му затворих телефона”, добавя президентът на “Рокет Пикчърс”. След няколко часа, в които обмислял какво да прави, Колман все пак върнал обаждането на Виктор и получил от него касетата с въпросния запис. “След като я изпратих за анализ, от лабораторията само потвърдиха това, което ми беше разказал Виктор. Те естествено не могат да разберат дали това, което се вижда на записа, е истинско извънземно или не. Въпреки че и до ден-днешен не съм убеден дали това, което виждаме, е истина или фалшификат, реших, че краткият около двеминутен филм трябва да стигне до обществеността”, завършва Колман.

Твърденията на Виктор

По изричното настояване на Том Колман Виктор се съгласява да застане пред телевизионна камера, за да разкаже на света как се е сдобил със записа. Още през същата 1996 г. мистериозният мъж дава интервю, като през цялото време се вижда само силуетът му, а гласът му е преправена заради съображения за сигурност. Въпреки че отказва да даде каквато и да е информация за себе си, Виктор разказва много и в повечето случаи правдиво звучащи истории, свързани със Зона 51. “Няма да кажа с какво съм се занимавал в Зона 51, само ще кажа, че съм имал причини да ходя там. Записът, който съм предоставил, не е оригиналът, а копие от него. В средата на 90-те години в Зона 51 се правеше прехвърляне на всички видео данни от аналогов на дигитален носител. Това позволи на някои материали да “изтекат” от иначе строго охранявания архив на базата. Записът е правен през 1989 г. и аз лично съм виждал извънземното. Не казвам, че съм присъствал точно на това интервю, но съм го виждал. Цялото интервю се извършваше на базата на телепатията и продължи няколко месеца. ЕБЕ стоеше в отделна стая от интервюиращия и беше разделен от него чрез стъкло, тъй като се притеснявахме, че може да се зарази много лесно от земните вируси и бактерии. Сеансите, ако мога така да ги нарека, продължаваха от 3 до 5 часа на ден. Беше много трудно, тъй като основно ЕБЕ бе разпитван за технологията на летящите чинии от нашите физици, а на него му беше много трудно да “принизи” техническите си познания до такава степен, че да станат разбираеми за нас. За разлика от въпросите, свързани с технологиите, извънземното с огромно удоволствие говореше за душата и за тялото, което според него е просто един вид съд, кораб, който носи душата временно. Но това е тема, за която не искам да говоря”, разказва подробно Виктор.
По неговите думи интервютата са се водели в затъмнена стая, тъй като светлината много дразнела извънземните. На записа Виктор е премахнал изцяло звука. “Направих това с една едничка цел – тъй като не искам да дискредитирам хората, с които съм работил толкова време. Реших да изнеса касетата, защото човечеството трябва да види с очите си, че ние общуваме с извънземни”, допълва Виктор. 
Въпреки че последните повече от 10 години има много теории за истинската самоличност на Виктор, тя се още не е разкрита. Самият той твърди, че е взел всички необходими мерки за своята безопасност. И въпреки това подчертава, че не се притеснява за живота си. “Най-силният коз срещу мен е това, че аз не разкривам самоличността си и затова никой не знае дали съм човек, който наистина е имал достъп до Зона 51. Ако нещо се случи с мен, ако загина в някакъв инцидент, то тогава съм направил така, че да се разбере кой съм аз. Т.е., ако нещо се случи с мен, значи касетата е много важна и истинска”, допълва Виктор.

Фалшификат или оригинал

Виктор вече повече от десет години отказва да разкрие своята самоличност и оставя касетата да говори сама за себе си. Естествено всеки уфолог и специалист по въпросите на НЛО има своя собствена теория за автентичността на “интервюто”. Немският уфолог Михаел Хесеман в продължение на много години разследва инцидент с НЛО над Южна Африка и вижда връзка между него и интервюираното ЕБЕ. “През 1989 г. ВВС на ЮАР сваля летяща чиния над пустинята Калахари. Според много сведения двама от екипажа оцеляват. Едното извънземно е закарано в база в Охайо, а другото в Зона 51”, разказва немският уфолог. Според него описанието на пришелците в Калахари, дадени от свидетели, отговарят много точно на създанието, което се вижда на касетата на Виктор. “Това, че годината на катастрофата от Калахари и правенето на интервюто съвпада естествено не е никакво доказателство за истинността на записа. Но все пак е детайл”, обяснява Хесеман. 
Популярният уфолог Шон Мортън също не бърза със заключенията. “Първоначално си мислех, че записът е фалшификат, нещо като прословутите кадри от аутопсията. Но в едно радиоинтервю с Виктор, на което аз присъствах, останах впечатлен от познанията за Зона 51 на този човек. Не знам дали записът е истински, но Виктор със сигурност не се шегува, като казва, че е имал причина да ходи в Зона 51”, разкава Мортън.
Специалистите по визуални ефекти от Холивуд и носители на “Оскар” Рик Бейкър и Джон Крисуел са категорични, че става дума за фалшиво извънземно. “Има моменти, в които това създание изглежда доста истинско, но като цяло спокойно мога да кажа, че е изкуствено. Предлагам обаче на човека, който го е направил да се пробва в Холивуд. Няма да има проблем да си намери работа”, обяснява Крисуел. “Това е кукла, 100%. Личи си най-вече по движението на главата. Мога да кажа, че в моето студио сме правили и по-добри кукли на извънземни. Залагам си Оскара, че това е фалшификат”, категоричен е и Бейкър.
“От 1949 г. нашето правителство знае, че си имаме работа с НЛО. Оттогава насам всяка година ставаха повече и повече открития, повече и повече контакти помежду ни. Както знаете ние получихме от тях технологията, която искахме, използваме я и дори летим на нея и всичко това в една база на няколко километра от Лас Вегас. Истината трябва да излезе на яве. Човечеството има правото и нуждата да научи истината. И това няма да стане чрез записи като този на аутопсията или на това интервю, а само чрез разсекретяване на тайните на Зона 51”, обобщава уфологът Робърт Дийн.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1360910
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930