Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2010 22:43 - Нови пътни знаци
Автор: sisko871 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3577 Коментари: 7 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 1.     Задължително премини в насрещното платно!

image


Поставя се на места, където трябва да караш в лентите за насрещно движение, за да има поне малък шанс да оцелееш. Този знак обаче не отменя опасността край Перник да бъдеш ударен отзад дори и в насрещното!


2.     Задължителнодай рушвет на катаджия, когато те спре в района на знака!

image


Под задължителния знак за рушвет се поставя указателна табела за вида на валутата, която приема органът на реда. В по-натоварените възлови места на Националната пътна мрежа може да се добави и още една табела, посочваща точната сума, която да си приготви водача, за да не забавя трафика, когато бъде спрян.
 

3.     Задължително зигзагообразно движение!

image

Задължително зигзагообразно движение
Задължава шофьори край музикални клубове, нощни барове, дискотеки, хоремази, пивници, пъбове и обикновени кръчми да карат зигзагообразно, лашкайки се от единия тротоар до другия, а, при наличието на канавка, посочва задължително хлътване в нея. Под знака се поставя табела, указваща броя и вида на питието, след чиято употреба се постига най-добър криволичещ ефект в района.
 

4.     Забранено за пенсионери и инвалиди!

image

Забранено за пенсионери и инвалиди
Забранява на стари, недовиждащи, недочуващи, притеснителни хора и такива с увреждания да карат в най-лявата лента на големи булеварди и магистрали. Знакът премахва опасността тъмно-зелен Запорожец да задръсти най-бързата лента, пъплейки с 40 км/ч.
 

5.     Забранено за цървули и хора със селски манталитет!

image

Забранено за цървули и хора със селски манталитет
Освен посочените в наименованието му откровени тъпаци и умствено изостанали индивиди, знакът ограничава също достъпа на автомобили, тунинговани с рошави китеници; кученца, клатещи глава; надписи “Firari” и “Дзвер”; зарчета, окачени на предното огледало и тъмни стъкла на прозорците.
 

6.     Внимание! Огромна дупка на пътя!

image


Знакът ще бъде монтиран на почти всички столични улици. Местата за дислоцирането му са толкова много, че разходите по поставянето на предупреждението няколкократно ще надвишат парите, нужни за построяването на десет цели магистрали на територията на страната.


7.     Внимание! Ниско прелитащ Голф!

image

Знакът предупреждава останалите водачи, че е възможно близо до, край, над, под, зад, пред, около или през тях да прелети най-опасната кола на света. Табелата под знака указва буквите от регистрационната табела на убийствените машини. Най-честите рискови регистрации са РК и ТХ.
 

8.     Внимание! Тук минават и на червено!

image

Целта му е да предупреждава шофьорите, че приближават регулирано кръстовище, на което трябва много да внимават, защото това, че на онзи отсреща му свети червено, не означава, че е безопасно да минеш на зелено!


9.     Внимание! Местните бият!

image

Поставя се на места, които шофьорите трябва да избягват или, ако са попаднали там по невнимание, да напуснат по най-бързия начин, отдалечавайки се с пълна газ. Оставането в района може да доведе до пълна щета на автомобила и собственика му.
 

10. Място за пускане на една вода.

image

За да не спира всеки, където му падне, да гази из трънки и храсталаци, търсейки място да се облекчи, най-удобните крайпътни местенца за некултурно облекчаване ще бъдат означени, удобно залесени и оградени с жив плет, който да скрива уриниращия водач.
 

11. Зона за гримиране.

image

Знакът указва зоните, където можете спокойно да се погрижите за грима, косата, тоалета или интимната си прическа, създавайки най-големи трудности за останалите участници в движението. Звуковият сигнал на опитващите се да ви заобиколят автомобили ще ви напомня, че все още сте в зоната на знака.
 

12. Кръстовище, на което мургави дечица ще ви замажат стъклата.

image

Стои поне на половин километър от кръстовището, за да можете своевременно да изровите от джобовете си всички стотинки, които имате. В долната част на знака надпис показва колко е минималната сума, с която ще трябва да се разделите, за да бъде предното ви стъкло залято с малко сапунена вода и старателно замазано.
 

13. Градинка, удобна за паркиране.

image

Поставя се до квартални цветни градинки, зелени площи или затревени участъци в града, където можете да оставите автомобила си да пренощува, смачквайки максимален брой живи стръкове. Знакът показва и колко е полезната площ, на която можете да се настаните, ядосвайки жителите на съседната кооперация.
 

14. Насочваща табела.

image

Модификация на вече съществуваща указателна табела, която ще бъде монтирана в зони с пиково движение в големите градове, за да показва на водачите как да избегнат задръстванията и да успеят да изминат 100 метра за по-малко от половин час!
 

 

15. Стикер за автомобил

image


Показва на останалите участници в движението, че нищо добро не ги чака, ако се намират близо до този автомобил. Както и, че нищо добро не ги очаква, ако решат да се разправят с водача му! Нека не ви притеснява фактът, че предупреждението е с малки размери. Ако сте имали лошия късмет да попаднете достатъчно близо, че да виждате самият автомобил, вече е твърде късно да четете стикера…



Тагове:   нови,


Гласувай:
4



1. ivo771 - xaxaa
21.07.2010 22:45
ei sisko golqm tapanar si da znae6 uxaxaxa
цитирай
2. podvodni - Евалата пич. Я да направим блог в...
21.07.2010 23:02
Евалата пич. Я да направим блог вълна за превръщането им в закон!
цитирай
3. sam45 - Кръстовище, на което мургави дечица ще ви замажат стъклата.
21.07.2010 23:10
Кръстовище, на което мургави дечица ще ви замажат стъклата.
цитирай
4. анонимен - Внимание! Ниско прелитащ Голф!
21.07.2010 23:13
само такива яки постове да има
цитирай
5. анонимен - bravo men
21.07.2010 23:16
i na mene sega mi doidoha nqkolko umni ideiki za prodaljenie na tozi post
цитирай
6. temile - xaxa
21.07.2010 23:18
aide ot do godina v listovkite
цитирай
7. анонимен - Кръстовище, на което мургави дечица ще ви замажат стъклата.
21.07.2010 23:21
Задължителнодай рушвет на катаджия, когато те спре в района на знака!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1360609
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930