Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2010 20:13 - Big Brother Family ще стартира ударно - със скандал
Автор: sisko871 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 754 Коментари: 0 Гласове:
2



 Big Brother Family ще стартира ударно - със скандал Това издание ще бъде уникално, обещават продуцентите image

Нещо невиждано ни очаква през следващите три месеца в ефира на Нова, защото за първи път в световната история на Big Brother ще има семеен сезон. “Искаме с това издание да хвърлим камък в блатото”, заяви програмният директор на телевизията Олга Лозанова, на пресконференция, която се състоя в Къщата на риалитито, часове преди началото. Според нея, една от причините сериалите, които гледаме да не ни се струват убедителни е именно тази, че в нея отношенията не са истински, а преиграни.

“Тук няма да има постановки и сценарий- всичко ще се случва в момента и ние ще реагираме според ситуацията”, уточни пък продуцентът на Old School Productions Нико Тупарев, който разказа, че по време на кастинга с екипа му са чули потресаващи истории. “Ужасното е, че ние си мислим, че познаваме човека до себе си, а излиза, че изобщо не е така и това е целта ни - да паднат социалните маски на хората, да се видят такива каквито са”, допълни още той.

Между 9 и 12 семейства ще влязат утре в Къщата на Big Brother. Точният им брой тепърва ще се уточнява. Ще има 5 деца на възраст между 2 и 7 години и както вече стана ясно те ще ходят на училище, точно така, както и в реалния живот. Стартът на риалитито обаче няма да бъде спокоен, а напълно в стила на шоуто - със скандал. Екипът не пожела да каже подробности само загатна, че интригата ще бъде около едно от семействата, в което и двамата са имали предишни бракове. Дали ще се появи утре бивша разгневена съпруга или бесен екссъпруг, предстои да разберем.

Нова телевизия, както и продуцентите гарантират, че ако един родител посегне на детето си пред камерите, то в Къщата веднага ще влязат социални работници. “Но това пък ще означава, че този човек прави това в ежедневието си и така може би една дълбоко пазена тайна ще излезе на яве”, допълни изпълнителният продуцент Ники Николов и обеща през цялото време екип от психолози да следи развитието на децата.

Самата къща е по-луксозно обзаведена отвсякога. В нея е предвидена дори пързалка за най-малките съквартиранти. По стените пък висят шеговити сентенции на тема брак изречени от Ницше, Чехов и дори Наполеон. Две от най-известните марки супермаркети и заведения за хранене ще имат свои мини филиали в Big Brother и там всяко семейство ще пазарува според бюджета си, който ще е различен за всяка фамилия.

Продуцентите са се постарали обитателите на Къщата да бъдат представителна извадка на обществото, затова вътре ще вкарат две семейства с дълъг брак, които вярват в идеята, че голямата любов съществува. Други две пък ще използват риалитито като тест на своите чувства и именно в Big Brother ще решат дали да останат заедно или да се разделят. “Имаме семейство със заврян зет и претенциозна жена. Освен това и двойка, в която предишните връзки все още са доминиращи и там проблемът е доста сериозен. Няма да липсва и такова семейство, в което момичето се е омъжило за богат чужденец”, повдигна малко завесата Ники Николов без да влиза в подробности.

Този сезон няма да е съпътстван от “Голямата уста”, защото в тази роля до някаква степен ще влязат Иван и Андрей. Всяка вечер в тяхното шоу ще се правят коментари по появили се проблеми в отношенията между съквартирантите в Къщата. Номинирането също ще става по нов начин. “Няма да се номинират цели семейства, а отделните му членове - същото важи и за гласуването преди елиминациите “, разказа Ники Кънчев, който и тази година ще е водещ на живите предавания. “Освен това няма да има стая за секс”, смеейки се опроверга слуховете за наличието на такава Ники Николов.



Тагове:   big,   скандал,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1360934
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930