Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2010 11:35 - Характерът на жената според цвета на бельото
Автор: sisko871 Категория: Тя и той   
Прочетен: 2256 Коментари: 0 Гласове:
0



 Характерът на жената според цвета на бельото

 


Пристрастието на жените към определена цветова гама говори много за характера и емоционалния им свят. В областта на 
imageженското бельо, предпочитанията на жените обикновено са към един или два основни цвята.
Тук може да проверите доколко е достоверен този език на цветовете, според избора на цвят за бельо и бански костюми.
Вкусът е въпрос на личен избор, но се оказва, че той се променя в зависимост от промяната на настроенията. Това важи с пълна сила и при избора на бельо и бански костюми, тъй като те са най-близо до тялото. Във всички случаи, въпреки модните тенденции в цветовете, Вие може да си помогнете да разберете себе си, а също така да промените възприятията за живота.

Бяло


Белият цвят не влияе на настроението се отива на всяка жена без изключение. Той е лишен от силата на активното въздействие, защото в него се неутрализират две стихии: блясъкът на светлината и хладината на леда.

Черно

imageЧерно бельо предпочитат дамите, които са склонни към съзерцание. Този цвят помага да се преодолее чувството за несигурност. Но постоянно носене на черно бельо не се препоръчва на дамите, които са склонни към мрачно възприемане на живот. Една от пикантните тенденции на съвременната мода е загадъчно очертано черно бельо под светли дрехи. За да постигнете този ефект, върху черно бельо облечете прозиращи дрехи.

Сиво

Сивият цвят е предпочитан от разсъдливите и недоверчиви дами. Те са толкова потайни и се боят да взимат важни решения. Но жените, което носят сиво бельо, украсено с блестящи елементи, се отличават с изумителна преданост и лоялност.

Тъмно синьо

Синьото бельо е за скромните и меланхолични дами. Те се държат винаги коректно и педантично, и е малко вероятно да извършат нещо смело и нередно, което да е в разрез с правилата на поведението и морала.

Светло синьо

Този цвят е предпочитан от мечтателните натури. Те не обичат да си спомнят миналите неуспехи, да анализират причините за тях, та дори и да мислят за настоящето. Те живеят за бъдещето - към него са насочени всички техни мисли и търсения, затова дамите-любителки на светло синьото често са непостоянни.

Лилаво

Жените, които предпочитат лилаво бельо са разумни, разсъдливи и потопени в света на собствените си чувства. Въпреки това зад привидната външна студенина на тези "Спящи красавици" често се крият емоции и чувственост.

Зелено

Зеленото е цветът на живота, на пролетта и природата. Избират го тези, които се страхуват от влиянието на други хора и за тях е характерна добре развитата интуиция. Пред нови приятелства и купони те предпочитат изпитаните и доказани с времето приятели и тихите разговори.

Жълто

Жълтото помага да се приспособим към всякакви обстоятелста. Бельо или бански костюм в този слънчев цвят говори за откритост на характера. Тези, които предпочитат жълтото бельо получават удоволствие от самия факт, че могат да се харесат на някого. Те са отлични събеседници и лесно завързват нови запознанства.

Кафяво


Всички нюанси на кафявото бельо говорят за изключително земен характер. Дамите, които предпочитат този цвят не са склонни към празни приказки и неосъществими желания. Тези жени не бързат да намерят "Синята птица", те са доволни от птицата, която държат в ръката си. Дамите, които харесват кафявото са традиционалистки и здраво стъпили на краката си натури.

Оранжево

Оранжевото е цвят на мечтателите, на които винаги им е забавно и интересно. Обкръжаващата ги среда не им действа добре и затова те обичат да строят "въздушни замъци", като умело въвличат в своите идеи и приятелите си, и роднините си, и подчинените си. Обичат откритите отношения и силното изразяване на чувства - те бързо споделят Вашата радост, а също така са и първите, които ще Ви съчувстват във Вашата скръб.

Червено


image Червеното е цветът на смелите, на общителните хората със силна воля. Те са емоционални в гнева си, темпераментни в приятелството, принципни в деловите отношения. Те никога и нищо не крият. По природа са лидери и се гордеят с това. И лошо се пише на всеки, който нарани гордостта им.

Розово

Розовото е любим цвят на нежните и възвишени дами. Тяхната сантиментална жизнерадост и кокетна изисканост могат да предизвикат раздразнение в прагматичните люде. По душа те са лесно уязвими, не обичат конфликтите и винаги са готови да се подчинят - само и само мирът да не бъде нарушен.


Тагове:   жената,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1360708
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930