Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2010 11:53 - Седем врагове на секса
Автор: sisko871 Категория: Тя и той   
Прочетен: 948 Коментари: 0 Гласове:
0



 Седем врагове на секса

 


Сексът - това е изкуство. За да не се превърне в рутина вашият интимен живот, трябва да познавате основните му "врагове".
image
Враг №1

Този враг, колкото и да е странно е Вашата глава. Всички тези условности и ограничения, които сме поместили в нея. Всяка фантазия има право на живот, за да доставя удоволствие на Вас и на партньора Ви, затова дайте воля на фантазиите си и забравете бариерите, които сами си поставяте. 

Враг №2

Номер 2 сред "враговете на секса" е алкохолът. Особено в големи количества. Сред любителите на алкохола има много импотентни. Учените направиха тъжно заключение - най-незадоволените сексуално жени са жените на мъжете-пияници. Неизразходваната сексуална енергия на жените прераства в неврози.Праблумету в леглото започват, когато честотата на употреба на алкохол надвиши един път седмично. 

Враг №3

На трето място е тютюнът.
На всички е известно, че предизвиква спазни на кръвоносните съдове, така че притокът на кръв е затруднен точно в този орган, който е символ на мъжката сила и гордост. Тютюнопушенето вреди и на жените, като ги прави по-малко сексуално чувствителни.


Враг №4

На четвърто място е кафето. Прекаляването с тази напитка води до стесняване на кръвоносните съдове. В резултат това дава отражение на сексуалния ни живот - преждевременна еякулация при мъжете, а при жените - сърцебиене.

Враг №5

На пето място са лекарствата.  Те лекуват едно, но вредят на друго. Особено внимателно трябва да дозират лекарствените препарати мъжете при лечение на хипертония и диабет. Жените трябва да внимават при употребата на антибиотиците, които нарушават вагиналната флора.
При жените основният фактор, който намалява либидото са депресивните състояние и в последствие приемът на антидепресанти.

Враг №6

В списъкът с "враговете на секса" на шесто място е механичното отношение към него. Ако постоянно приемате секса като вид спорт, може да настъпи момент, в който просто няма да Ви се иска да се занимавате с него и да го практикувате.

Враг №7

Враг номер седем е наднорменото тегло. Коварството му се крие в това, че то се увеличава бавно и постепенно, и почти незабележимо. Колкото повече тлъстинки се появяват по Вашето тяло, толкова повече силите на организма Ви се насочват към тях. А сексът, както знаем е нелек физически труд, така че не позволявайте на излишните килограми да намалят удоволствието от него.


Тагове:   Седем,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1360385
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930