Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2010 10:30 - Джордан се вихри със стрийптизьорки в "първата" си брачна нощ
Автор: sisko871 Категория: Поезия   
Прочетен: 818 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Джордан се вихри със стрийптизьорки в "първата" си брачна нощ

image

Британската сексбомба Джордан, която не спира да се хвали, че навремето е оправила цял футболен отбор за 24 часа, избра компанията на стрийптьорки за втората си "първа" брачна нощ. Силиконовата хубавица и боецът в смесени стилове Алекс Рийд се взеха на скромна церемония в Лас Вегас във вторник, но вместо да отпразнуват събитието с романтична вечеря или да останат в апартамента си в 5-звездния хотел "Планета Холивуд" двамата предпочетоха да отидат с приятели в най-големия и скъп клуб за джентълмени в Града на греха.

imageМладоженците се наслаждаваха на еротичните танци на момичетата от клуб "Сапфир" над четири часа, като компанията бе избрала да се настани във ВИП стая, наречена "The Skybox". Там срещу 1000 долара на час те бяха привилигировани да гледат най-добрите танцьорки на пилон, които постоянно се въртяха.

От клуба се хвалят, че най-малко 400 гърли работят в клуба по всяко време на денонощието. "Гостите на "The Skybox" получават най-доброто обслужване. Там може да се случи всичко, защото момичетата са много отзивчиви", довери пред "Сън" една от стрийптизьорките.

image31-годишната Джордан, чието истинско име е Кати Прайс, има 7-годишен син Харви от бившия нападател на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк и две деца - Джуниър (4 г.), и Принцес Тиами (2 г.), от австралийския певец Питър Андре, с когото се разведе през септември миналата година.

 image

Според приятели на сексбомбата нейният брак с Алекс Рийд е обречен. "Само преди две седмици тя беше готова да го изхвърли, а сега се омъжи за него. Джордан определено знае как да прави пари", заяви шокиран неин близък пред "Сън". На Острова подозират, че поредната сватба на едрогърдата брюнетка е чисто рекламен трик.

imageСпоред слуховете тя е продала правата за събитието на лайфстайл списание срещу сумата от 1 млн. паунда. В Лас Вегас Кати Прайс и Алекс Рийд навсякъде са следвани по петите от двама гейове приятели, още няколко дружки, телевизионен екип, бодигардове и журналистически екип на списание. Говорител на моделката обаче твърди, че решението на двамата да се оженят не е продиктувано от финансови интереси или сключена сделка с медия. "Те много се обичат и затова създадоха семейство", гласи официалната версия за новата сватба на мъжемелачката Джордан.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1360792
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930